top of page
B30.jpeg

Onsdag – fredag kl 15 - 16.30

Beef Bourgogne med dessert 250,-

Klassisk fransk gryterett. Langtidskokt høyrygg av okse, tomat, sjalottløk, sjampinjong, gulrot, bacon og potetpuré. Sjokolademousse med bringebærsaus til dessert.

Fast hver fredag fra kl 15

Unntatt ved matarrangementer og julesesong. Begrenset antall. Forhåndsbestilling anbefales.

Klassisk Wienerschnitzel 420,-

Kalvefilet med sitron, salat og smørstekte poteter.

Fast hver lørdag til lunsj kl 13-15
Svensk sildebord 365,-

Havets dager 25. - 28. februar

Fra onsdag til lørdag denne uken står fiske- og skalldyrretter på dagens meny. Kokt skrei. Dagens fangst. Hummer. Kreps. Østers. Meny vil komme her i januar.

 

Rettene forhåndsbestilling gjennom bordbestillingen

image.png

Dagens & Hva som skjer

Påskelam fre 3. – søn 5. mars

Langtidsstekt og ekstra smakfull lammebog fra villsau på Gumøy på dagens meny disse dager. På søndag serverer mormor også denne retten med suppe og dessert.

 

Begrenset antall. Forhåndsbestilling anbefales.

17.mai - Kragerøgate.jpg

Mormors 17. mai middag

Søndag 17. mai fra kl 14 til 19 serverer vi Mormors 3-retter 17. mai meny med Vitello tonnato, kalvefrikassé og marsipankake.

 

Voksne 450,- / Barn under 12 år 200,-.

B32.jpeg
B22.jpeg

Sommerfest for ansatte i juni

Mange bedrifter har begynt å lage tilstellinger for de ansatte i juni, som en liten, motiverende markering før sommeren. Et måltid på Nordraak kan kombineres med overnatting, opplevelser og ulike aktiviteter i vakre Kragerø. Man kan også bestille takeout eller catering for å ta med på tur ut i skjærgården eller til andre aktiviteter i Kragerø.

bottom of page